TV POGRAMMA'S - DOCUMENTAIRES - CONCERTEN - VIDEOCLIPS

SERVICES

HDCinemagic edit2 small

FILM & TV MONTAGE

U kunt bij ons terecht voor alle montages. Het maakt niet uit of het om simpele of ingewikkelde 4K multi-camera producties gaat. Met onze snelle en up-to-date apparatuur kunnen wij elke montageklus snel en vakkundig uitvoeren.

4k cinealtakopie BEW

4K en UHD

Wannneer we over 4K spreken, dan zijn er twee formaten: 4096 x 2160 (gebruikt in de filmindustrie) en 3840 x 2160 bedoeld voor de TV industrie. Deze laatste 4K versie heet eigenlijk Ultra HD (UHD). Wij kunnen beide formaten voor u monteren in onze montage suites.
 

ingestnwkopie BEW

INGEST / DIGITALISEREN

HDCinemagic digitaliseert video en audio vanaf tape, disk en andere gangbare media. Alle verschillende type content kan door ons worden getranscodeerd naar elk gewenst systeem. Formaat conversies van PAL naar NTSC of andersom zijn ook mogelijk.
 

uitzendkopiekopie BEW

UITZENDKOPIE

Heeft u uitzendkopieen nodig van uw commercial? U kunt online uw commercial uploaden en wij doen de rest. Wij zorgen dat uw commercial geheel volgens de specificaties van de tv zender worden gemaakt en geupload. Wij leveren aan alle Nederlandse TV Zenders.
 

ONDERTITELING

De vertalingen worden door ons uitbesteed aan onze vertaalafdeling. 
Nadat de vertaling is voltooid plaatsen wij de ondertitels in beeld. Ook dvd’s authoring met ondertitels in verschillende talen is mogelijk.
 

youtube adds BEW

PRE-ROLLS

Een pre-roll is een video-advertentie die wordt afgespeeld voorafgaand aan de video die de bezoeker van een website eigenlijk wil bekijken. Vaak moet de pre-roll video volledig worden afgekeken, soms kan na een aantal seconden worden doorgeklikt naar de werkelijke video. Deze vorm van online advertenties wordt onder meer aangeboden door YouTube.