TV POGRAMMA'S - DOCUMENTAIRES - CONCERTEN - VIDEOCLIPS

REGIE/POST-PRODUCTIE

HD & 4K Montages

zender-logos-1024x34

LogoMakr(4)

HD & 4K MONTAGE

HDCinemagic is een post productiebedrijf met een specialisme in HD & 4K montage. Niet alleen in ENG, maar ook in grote meercamera montages. Met ruim 20 jaar ervaring en voorzien van een lange referentielijst staat HDCinemagic vol in de markt. Denk aan producties als de TROS TV Show, Meldkamer, What the Frans?! Maar ook videoclips als “Dochters” van Marco Borsato en bioscoopfilms. Op dit moment wordt er gemonteerd aan de nieuwe bioscoopfilm Pestkop in 4K. Ook in het reclame segment zijn wij actief. HDCinemagic monteerde alle commercials voor o.a. Van Lambraart Entertainment en Stage Entertainment. Daarnaast worden er ook documentaires gemonteerd, waarvan twee grote internationale producties van Warner Home video over het leven van Vincent van Gogh en Rembrandt van Rijn. De montagesuites zijn volledig up-to-date met de nieuwste Mac Pro apparatuur, studio kwalitet afluistering en een Oled scherm van 55 inch. De supersnelle storage maakt het mogelijk multicamera in 4K te monteren.

 

LogoMakr(2)

ABOUT US

Voordat eigenaar Marc Mookhoek HDCinemagic oprichtte was hij werkzaam op de afdeling post-production van United, het grootste facilitaire videobedrijf van Nederland. Hij verzorgde er onder meer de montage van Ivo Niehe's TV Show, en tekende eerder voor programma's van Paul de Leeuw, All You Need is Love. Inmiddels heeft hij al ruim 20 ervaring in de TV en Film industrie.

Wij monteren en regisseren televisieprogramma's, bedrijfsfilms, videoclips, commercials. HDCinemagic kan voor u elke post-productie proces begeleiden. Zo weet u zeker dat u efficiënt en kostenbesparend kunt werken. Helaas komt het nog veel voor dat door gebrek aan technische kennis bij de producent veel onnodige kosten worden gemaakt.

Wij beschikken over de nieuwste montage apparatuur waardoor het mogelijk is om snel en goedkoper te kunnen werken. In veel gevallen is er geen transcoding nodig en kan er direct met de montage worden begonnen.